5 белтъка
200 г захар
300 г шоколад
100 г орехи
1. При започване на сладките фурната се пуска да загрява на 180 градуса С.
2. Белтъците се разбиват на гъст сняг. Постепенно се добавя захарта, като продължават да се разбиват с миксер.
3. Шоколада и орехите се нарязват на едри парчета и се изсипват при разбитите белтъци.
4. Сместа се разбърква с дървена лъжица.
5. В тава, покрита с хартия за печене, се излива по 1 ч.л.от сместа.
6. Тавата се слага във фурната, градусите се намалят на 50, а след половин час се изключва фурната.
7. Сладките се оставят в изключената фурна поне за 3 часа преди да се извадят.
Заб. От тези продукти излизат 2 големи тави (30х40 см) сладки. Ако печката ви няма вентилатор и не могат да се сложат едновременно двете тави вътре, тогава направете половин доза.
200 г захар
300 г шоколад
100 г орехи
1. При започване на сладките фурната се пуска да загрява на 180 градуса С.
2. Белтъците се разбиват на гъст сняг. Постепенно се добавя захарта, като продължават да се разбиват с миксер.
3. Шоколада и орехите се нарязват на едри парчета и се изсипват при разбитите белтъци.
4. Сместа се разбърква с дървена лъжица.
5. В тава, покрита с хартия за печене, се излива по 1 ч.л.от сместа.
6. Тавата се слага във фурната, градусите се намалят на 50, а след половин час се изключва фурната.
7. Сладките се оставят в изключената фурна поне за 3 часа преди да се извадят.
Заб. От тези продукти излизат 2 големи тави (30х40 см) сладки. Ако печката ви няма вентилатор и не могат да се сложат едновременно двете тави вътре, тогава направете половин доза.
Няма коментари:
Публикуване на коментар