1 кг.пилешки крилца
За маринатата:
7 суп.л.соев сос
2 суп.л.мед
1 суп.л.олио
сокът на половин лимон
1. Продуктите за маринатата се разбъркват и измитите крилца се слагат в нея. Оставят се да престоят 4-5 часа, като се обръщат от време на време.
2. Маринованите крилца се слагат в сгорещено олио да се задушават. Като се запържат от двете страни се наливат 5-6 суп.л.от маринатата и 200 мл.вода. Оставят се за 15-20 минути да се задушат на умерен огън.
За маринатата:
7 суп.л.соев сос
2 суп.л.мед
1 суп.л.олио
сокът на половин лимон
1. Продуктите за маринатата се разбъркват и измитите крилца се слагат в нея. Оставят се да престоят 4-5 часа, като се обръщат от време на време.
2. Маринованите крилца се слагат в сгорещено олио да се задушават. Като се запържат от двете страни се наливат 5-6 суп.л.от маринатата и 200 мл.вода. Оставят се за 15-20 минути да се задушат на умерен огън.
Няма коментари:
Публикуване на коментар