25 март 2013

Банани с течен шоколад в бутер тесто


400 г бутер тесто
4 банана
200 г течен шоколад

1 яйце
кафява захар

1. Бутер тестото се разточва на правоъгълник на тънко. Нарязва се на 12 еднакви правоъгълника. 

2. Върху всяко парче тесто се слага по 1 ч.л.течен шоколад и леко се размазва.

3. Всеки банан се нарязва на 3 парчета по дължина.

4. Нареждат се парчетата банан върху течният шоколад и добре се увиват в тестото. Поставят се в тава, покрита с хартия за печене.

5. Отгоре се намазват с разбито яйце и се поръсват с кафява захар.

6. Пекат се на 200 градуса С за около 20 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар