6 листа точени кори
500 мл.прясно мляко
1 пудинг "Д-р Йоткер" - ванилия
1 бурканче сладко от смокини
50 г шоколад
олио
мед
1. Взема се един лист от корите и се намазва с 1.5 суп.л.олио (масло) и 1 суп.л.мед. Отгоре му се слага втория лист. Нарязва се 8 еднакви правоъгълника. По същият начин се намазват и нарязват и останалите листи.
2. Корите се пекат за 4-5 минути в предварително загрята на 200 градуса С фурна.
3. Пудинга се приготвя с млякото според указанията на опаковката.
4. В чиния се слага един правоъгълник от корите. Намазва се с 1 суп.л.от сварения и изстинал пудинг. Върху пудинга се разпределя 1 ч.л.сладко от смокини. Слагат се пак кори, които се мажат с пудинг и сладко. Всеки десерт се прави от 4 бр.кори , като най-отгоре не се маже с пудинг, а се украсява с разтопен шоколад.
500 мл.прясно мляко
1 пудинг "Д-р Йоткер" - ванилия
1 бурканче сладко от смокини
50 г шоколад
олио
мед
1. Взема се един лист от корите и се намазва с 1.5 суп.л.олио (масло) и 1 суп.л.мед. Отгоре му се слага втория лист. Нарязва се 8 еднакви правоъгълника. По същият начин се намазват и нарязват и останалите листи.
2. Корите се пекат за 4-5 минути в предварително загрята на 200 градуса С фурна.
3. Пудинга се приготвя с млякото според указанията на опаковката.
4. В чиния се слага един правоъгълник от корите. Намазва се с 1 суп.л.от сварения и изстинал пудинг. Върху пудинга се разпределя 1 ч.л.сладко от смокини. Слагат се пак кори, които се мажат с пудинг и сладко. Всеки десерт се прави от 4 бр.кори , като най-отгоре не се маже с пудинг, а се украсява с разтопен шоколад.
Няма коментари:
Публикуване на коментар