500 г пилешко филе
100 г кашкавал
3 суп.л.майонеза
1 яйце
3 ч.л.натурално нишесте
1/4 ч.л.сол
подправки
1. Пилешкото филе се нарязва на малки парченца.
2. Кашкавала се настъргва на ситно ренде и се обърква с накълцаното филе.
3. Яйцето се разбърква с майонезата и нишестето, солта и подправките, и се изсипва при месото. Всичко се обърква хубаво.
4. От получената смес се изсипва в горещо олио по 1 суп.л. и се пържи от двете страни.
100 г кашкавал
3 суп.л.майонеза
1 яйце
3 ч.л.натурално нишесте
1/4 ч.л.сол
подправки
1. Пилешкото филе се нарязва на малки парченца.
2. Кашкавала се настъргва на ситно ренде и се обърква с накълцаното филе.
3. Яйцето се разбърква с майонезата и нишестето, солта и подправките, и се изсипва при месото. Всичко се обърква хубаво.
4. От получената смес се изсипва в горещо олио по 1 суп.л. и се пържи от двете страни.
Няма коментари:
Публикуване на коментар