100 г масло
120 г обикновени бисквити
3-4 ябълки
3 яйца
1 ч.ч.(от 200 мл) захар
1 ч.ч.брашно
1 бакпулвер
орехи
1. Студеното масло се нарязва на тънки парченца и се нареждат едно до друго на дъното на квадратна тава (22х22 см.).
2. Бисквитите се нареждат плътно една до друга върху маслото.
3. Ябълките се обелват и нарязват на филийки. Нареждат се върху бисквитите.
4. Яйцата се разбъркват със захарта, с миксер за 4-5 минути.
5. Добавя се брашното и бакпулвера, като се бърка с лъжица.
6. Тестото се изсипва върху ябълките.
7. По желание може да насипете отгоре шепа едро нарязани орехи.
8. Сладкишът се пече в предварително загрята на 180 градуса С фурна за 35 минути.
120 г обикновени бисквити
3-4 ябълки
3 яйца
1 ч.ч.(от 200 мл) захар
1 ч.ч.брашно
1 бакпулвер
орехи
1. Студеното масло се нарязва на тънки парченца и се нареждат едно до друго на дъното на квадратна тава (22х22 см.).
2. Бисквитите се нареждат плътно една до друга върху маслото.
3. Ябълките се обелват и нарязват на филийки. Нареждат се върху бисквитите.
4. Яйцата се разбъркват със захарта, с миксер за 4-5 минути.
5. Добавя се брашното и бакпулвера, като се бърка с лъжица.
6. Тестото се изсипва върху ябълките.
7. По желание може да насипете отгоре шепа едро нарязани орехи.
8. Сладкишът се пече в предварително загрята на 180 градуса С фурна за 35 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар