350 г брашно
2 суп.л.захар
1 ч.л.сода бикарбонат
2 ч.л.бакпулвер
1/2 ч.л.сол
450 мл.прясно мляко
2 яйца
60 мл.олио
1. Смесват се сухите и мокрите съставки поотделно, след което се смесват.
2. От готовото тесто се излива по 1 черпак в намазнен тиган, като не се разстила, а се оставят по-дебели.
2 суп.л.захар
1 ч.л.сода бикарбонат
2 ч.л.бакпулвер
1/2 ч.л.сол
450 мл.прясно мляко
2 яйца
60 мл.олио
1. Смесват се сухите и мокрите съставки поотделно, след което се смесват.
2. От готовото тесто се излива по 1 черпак в намазнен тиган, като не се разстила, а се оставят по-дебели.
Няма коментари:
Публикуване на коментар