28 октомври 2019
Торта от печена тиква с фурми и орехи
За основата:
100 г орехи
200 г фурми без костилки
1 суп.л.какао
За крема:
250 г печена тиква
200 мл пълномаслено кокосово мляко
1 ч.л. канела
1. Орехите се накисват във вода за 7-8 часа, след което се изплакват и заедно с фурмите и какаото се блендират.
2. В плоска чиния се поставя ринг за торта. Вътре се изсипва сместа за основата и се заравнява с лъжица.
3. Продуктите за крема се блендират и получената смес се изсипва върху основата. Заравнява се с лъжица и тортата се прибира за 2-3 часа в хладилник.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар