1 салата „Айсберг“
1 краставица
250 г чери домати
250 г мини моцарела
150 г пушен кашкавал
200 г шунка на
филийки
1 малка франзела
40 г масло
шарена сол
олио
оцет
сол
- Франзелата се нарязва на парченца и заедно с маслото се слага в тиган. Поръсва се с шарена сол и се запича за 4-5 минути на котлона като се разбърква за да не изгори.
- Салатата „Айсберг“ се накълцва на лентички, краставицата на парченца, чери доматите на половинки, кашкавала на парченца, добавят се моцарелата, крутоните, овкусява се със солта, оцета и олиото и всичко се разбърква много добре.
- Салатата се разсипва в чинии и отгоре се нарежда шунката, завита на рулца.
Няма коментари:
Публикуване на коментар