За около 100 бр.:
250 г масло
¾ ч.ч.(от 250 мл)
кристална захар
¾ ч.ч.кафява
захар
2 яйца
4 ч.ч.брашно
1 пак.бакпулвер
½ ч.л.сода
бикарбонат
щипка сол
1 ч.ч.кокосови
стърготини
5 шайби ананас
от консерва
1. Омекналото
масло се смесва с двата вида захар и се
разбива с миксер за 4-5 минути. Добавят
се яйцата едно след друго, като след
всяко се разбива за кратко с миксера.
3. Ананасът се
нарязва на парченца и се добавя към
тестото.
4. Накрая се
добавят кокосовите стърготини и всичко
се разбърква добре с лъжица.
5. От тестото
се взима по 1 ч.л. и се изсипва в тава,
покрита с хартия за печене.
6. Пекат се на
180 градуса С за 13-15 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар