30 декември 2020

Бонбони с киноа, лешници и тиквени семки


За около 40-45 бр:
250 г сварена киноа
100 г сурови лешници
100 г сурови тиквени семки
2 суп.л. сусам
1 суп.л.чиа
2 суп.л. брашно от рожков
200 г фурми
2 суп.л. (50 г) тахан
3 суп.л. (30 г) разтопено кокосово масло

1. В купа се смесват смлените на едро лешници и тиквени семки, смленият сусам, чиата, брашното от рожков, сварената и отцедена киноа. Фурмите се нарязват на ситно и също се добавят.

2. Разтопеното кокосово масло се разбърква с таханът и се излива при другата смес. Разбърква се всичко добре и се оформят топчета. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар