24 август 2017

Сурови протеинови бонбони

За 20 бр.:

10 фурми
2 суп.л. фини овесени ядки
2 суп.л. овесени трици
2 суп.л. пресовани ядки от киноа
2 суп.л. оризови ядки
2 суп.л. смлени бадеми
2 суп.л. смлени орехи
1 суп.л. протеин от тиквено семе
20 г натърган натурален шоколад

2-3 суп.л. какао

1. Фурмите се накисват във вода за около половин час, след това се белят, махат им се костилките и се блендират с 6-7 суп.л. вода.
2. Останалите продукти, без какаото, се разбъркват, добавят се пасираните фурми и всичко се разбърква добре.
3. От полученото тесто се правят топчета, овалват се в какао и се прибират в хладилника за няколко часа преди консумация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар