19 януари 2019
Бисквити с овесени ядки, масло от кашу и шоколад
За около 30 бр.:
150 г масло от кашу (със слънчогледов или сусамов тахан също се получават страхотни)
100 г кокосова захар
100 г смлени овесени ядки
1 ч.л. бакпулвер
50 мл вода или бадемово мляко
50 г черен шоколад (нарязан на парченца)
1. Маслото от кашу и захарта се разбъркват с лъжица. Добавят се и останалите продукти и всичко се обърква добре. От получената смес се правят топчета и се нареждат в тава, покрита с хартия за печене, като се сплескват леко отгоре.
2. Пекат се в предварително загрята на 170 градуса С фурна за 10-12 минути.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
БЯха невертоятни Кате...ммммм като се сетя и започвамда се облизвам..
ОтговорИзтриване