23 март 2013

Рулца от свинско месо


6 пържоли от свинско филе (около 600 г)
6 триъгълника топено сирене
шунка
3-4 кисели краставички
100 мл.бяло вино
50-60 г кашкавал
сол




  1. Пържолите се начукват за да се изтънят. Посоляват се от двете страни. Всяка се намазва с топеното сирене. Слага се по едно парче шунка и тънки парченца от киселите краставички. Навиват се на руло и се нареждат в тавичка. Заливат се с виното и тавичката се покрива с алуминиево фолио.
  2. Пекат се 1 час на 200 градуса С, след което се маха фолиото, поръсват се рулцата с настърганият кашкавал и се пекат още 10-15 минути (докато се зачерви кашкавала).

Няма коментари:

Публикуване на коментар