25 декември 2021

Сурово брауни с тиква


За основата:
450 г печена тиква
200-250 г фини овесени ядки
90-100 г натрошени орехи
80-100 г шоколадови капки( или накълцан черен шоколад)
80-100 г стафиди
100-120 г мед
1 ч.л.канела

100 г черен шоколад
80-100 г печена тиква

1. Всички продукти за основата се разбъркват и се изсипват в правоъгълна тава(18х23 см), покрита с хартия за печене. 

2. Шоколада се разтопява и се излива равномерно върху основата. Върху шоколада на различни места се слага по малко от тиквата и с клечка за зъби се смесва с шоколада.

3. Оставя се няколко часа в хладилника преди да се нареже на парчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар