100 г бял шоколад
150 г маскарпоне
50 г масло
12 бишкоти
4 суп.л.бейлис
кокосови стърготини за овалване
1. В купа се смесват шоколада и маслото и се разтапят в микровълнова или на водна баня.
2. Добавят се натрошените бишкоти, маскарпонето и бейлиса. Разбърква се добре и се оставя за 2-3 часа в хладилника да се стегне сместа.
3. От охладената смес се правят топчета, които се овалват в кокосови стърготини.
150 г маскарпоне
50 г масло
12 бишкоти
4 суп.л.бейлис
кокосови стърготини за овалване
1. В купа се смесват шоколада и маслото и се разтапят в микровълнова или на водна баня.
2. Добавят се натрошените бишкоти, маскарпонето и бейлиса. Разбърква се добре и се оставя за 2-3 часа в хладилника да се стегне сместа.
3. От охладената смес се правят топчета, които се овалват в кокосови стърготини.
Няма коментари:
Публикуване на коментар