3 листа кейл
5 суп.л.сварен нахут
1 шепа сурово кашу
1 стрък зелен лук
сокът от половин лимон
сол
червен пипер
кимион
сушен кориандър
1. Тиквичките се измиват добре и нарязват на тънки колелца. Нареждат се в тава, покрита с хартия за печене. Пекат се в предварително загрята на 180 градуса С фурна за 20-25 минути.
2. Кейла се измива, отстраняват се твърдите дръжки и се накъсва на малки парчета. Разбърква се с нахута, кашуто и подправките. Изсипва се всичко в тава, покрита с хартия за печене, и се разпределя на един ред по дъното на тавата. Пече се 7-8 минути на 180 градуса С.
3. Печените зеленчуци и кашуто се разбъркват с нарязаният зелен лук и лимоновият сок и се прехвърля в чиния.
Няма коментари:
Публикуване на коментар