10 г чиа
30 г слънчогледови семки
30 г тиквени семки
25 г брашно от маниока
1/2 ч.л.сол
1 суп.л. домашна вегета (или подправки по избор)
130 мл вода
1. Лененото семе, чиата и семките се смилат поотделно, като се оставят и малко по-едри парченца. Към тях се добавят и останалите продукти и всичко се разбърква с лъжица. Изсипва се върху лист хартия за печене, отгоре се поставя още един лист и с длани се разстила тестото на тънък слой (изключително лесно се разстели тестото, точно за 10 секунди беше готово).
2. Премахва се горният лист хартия, а долният се прехвърля в голяма тава.
3. Пече се в предварително загрята на 180 градуса С фурна за 20-25 минути (зависи колко е тънък листа).
4. Леко като изстине се начупва на парченца.
Няма коментари:
Публикуване на коментар